Maybelline New York The Nudes Eyeshadow Palette | recenzija

By Saranella - јануар 25, 2018



Konacno, Nov post! Verovatno ste upoznati sa cinjenicom da je u Liliju nedavno bila akturlna akcija 40% na Maybelline New York sminku. Zavrsila sam sa dve palete i maskarom, a danas citate o The Nudes paleti senki ♥


Pakovanje je jednostavno, od crne plastike,sa providnim delom na poklopcu kako bi videli sve nijanse. Tu su pretezno nude nijanse, nekoliko mat nijansi koje su naravno slabije pigmentovane, i simer nijanse koje su bolje pigmentacije.


Paleta sadrzi ukupno 9.6g I 12 nijansi. U ponudi su tri nijanse palete koliko se secam. U paleti dobija cetkicu koja sa jedne strane sadrzi sundjerasti aplikator, a sa druge malu cetkicu za nanosenje senke. Svakako je plus sto nisu ubacili samo mali sundjerasti aplikator kao u vecini paleta, cetkica je zaista upotrebljiva i daje plus samoj paleti.


Minus ovoj paleti daje to sto se senke, barem po meni dosta truse. Kada senku nanosim, primera radi, Aurinom cetkicom za blendanje senki na kapku, senka se dosta istrusi, pritom je pomenuta cetkica zaista meka. Pigmentacija varira u odnosu na nijanse, mada ista nije losa.


Meni se crna senka skoro skroz izlomila, ostao je samo maleni komadic. Crna senka je naravno najpigmentovanija, zapravo najintenzivnija. Ima finih nude nijansi za prelaz, mat krem senka za ceo kapak, bela-simer nijansa za hajlajt ispod obrva i ugao oka, senke za donji deo kapka... U ovoj paleti se nalaze she potrebne nijanse kako za dnevni, tako I za vecernji make-up look.


Evo kako nijanse izgledaju na vestackom osvetljenju. Simer nijanse su zaista simer I fino su pigmentovane. Senke nisu previse postojane bez baze, ali se dobro blendaju. Solidna drogerijska paleta sa  mat nijansama koje je malcice teze naci u drogerijama, a da budu solidno pigmentovane i upotrebljive. Njena redovna cena je oko 1299din, mada iskreno smatram da nije vredna tog novca. Za taj novac mozete kupiti recimo MUR palete za koje se prica da su odlicne i kvalitetne,imaju sirok asortiman i predivne nijanse. Ja sam je kupila na snizenju za oko 689din, kao i The Blushed Nudes paletu.

Dakle, lepe nijanse,solidna pigmentacija,dobro se blendaju,dosta se truse i brzo trose,nisu izuzetno postojane. 


 Hvala vam na citanju!
Ig: @saranellablog

  • Share:

You Might Also Like

7 коментара

  1. Čula sam dosta pohvala na račun ove paletice,šteta što se dosta truse ali su nijanse divne!♥

    Bella Place.

    ОдговориИзбриши
  2. Prelepe su boje :) dugo se razmisljam da li da je kupim ali imam i ovako previse paleta :D odlican post <3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jesu predivne nijanse :). Od nekih vecih ona je meni treca, mada mi opet fali mat bojica. ♥

      Избриши
  3. Kada je izasla ova paleta, kupila sam drugarici za rodjendan i njeni utisci su losi za ovu paletu, Bas mi je zao a veoma se radovala paleti.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni je sasvim solidna, trusi se ali apsolutno nijr neupotrebljiva :). Hvala ♥

      Избриши
  4. A baš sam ih planirala kupiti. Boje su me spriječile da ne uzmem. Imam dosta basic sijena za oči tj., sa basic bojama. Htjela sam sada nešto drečavije. Prelijep post <3

    http://makeyourperfectstyle.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши