Delicija Prirodna Kozmetika | grupna recenzija

By Saranella - фебруар 07, 2018


Nasa koza poseze za hidratacijom, pogotovo zimi, a kako bi je dobila, pravi izbor je prirodna kozmetika! Biljna ulja, shea ili kakao buteri, jedni su od sastojaka 'Delicija' kozmetike koja ce biti prava poslastica za vasu kozu, kako izgledom tako I ucinkom. Ne morate se bojati da ce vam koza ukoliko je osetljiva odreagovati, tu su hranljiva biljna ulja,blaga koja nam priroda pruza,a ponosna vlasnica 'Delicija' kozmetike ih u kombinaciji sa ostalim prirodnim sastojcima spaja i stvara hidratantne slatkise za kozu! Jelena je definitivno najkomunikativnija I najljubaznija osoba sa kojom Sam do sada saradjivala! Neverovatno je koliko je ljubazna I prijatna za razgovor, tu je da vam pomogne oko odabira proizvoda, da vam pomogne i da vas informise. Prezadovoljna sam uslugom i komunikacijom, tu nema apdolutno nikakve zamerke! Predivno je imati ovakve saradnike :). Divna zena koja rucno pravi 'Delicija' prirodnu kozmetiku je izuzetno mastovita, te svoju mastu ispoljava nad kremicama, puterima, pilinzima, balzamima i sapunima najrazlicitijih oblika, boja i mirisa. Shvaticete sve kada vam kazem da 'Delicija' kozmetika u svojoj ponudi ima sapune po izgledu na kolace, krofne, cokolade, srca I cvetice :D . Nemojte puno oklevati, vec pogledajte sirok asortiman I ponudu ovih hranljivih slatkisa za vasu kozu na njihovom sajtu ovde
Da vidimo sad sta sam to sve isprobala od Delicija proizvoda do sada, i naravno da vam prenesem svoje odusevljenje! :)



'Delicija' piling kocke 'ratluk' stvarno tako I izgledaju! U ponudi su jos i 'sladoled kugle' I 'coko-keks'. Mirise pomalo gorko, mada nimalo neprijatno. Ne moram da spominjem koliko je piling vazan za nasu kozu. Osim sto savrseno otklanja mrtve celije koze, sto nam odlicno dodje leti kada nam se koza ljusti, on ujedno i hidrira kozu, podstice cirkulaciju, dubinski je cisti i priprema za kremu/losion/puter za telo. Ono sto mi se dopada je to sto ovaj piling nije pregrub da 'dere' kozu, a opet nije ni preslab da nista ne uradi. Kako Jelena kaze na sajtu, jedna kocka 'ratluka' je dovoljna za jedno tusiranje, mada je meni bila i previse! Ostatak sam iskoristila za stopala, mada mozete da ga koristite i za usne.

Masazni puter za lice 'pepermint' dolazi u mini oblicima cokolade, srca i poluloptice. Zaista divno mirise na pepermint, iako nisam neki ljubitelj istog , miris mi se dopada jer nije prejak. U ponudi su jos I 'biskvit' I 'negro' koji takodje dolaze u drugacijim oblicima I bojama ,kao I mirisima. Jedan komad vam mode trajati za barem 2-3 koriscenja. Puter je u cvrstom stanju, mada se on u dodiru sa kozom brzo topic I ostavlja zastitni sloj na kozi. Divno klizi na istoj ,ostavlja miris peperminta I sporije se upija tako da bih rekla da je bolji za nocnu hidrataciju. Takodje je odlican I za masazu ledja, jer ostavlja hidratantni sloj na kozi. Odlicno je hidrira, koza bude meka i nahranjena. Nisam ga koristila za lice jer mi je koza lica normalna/pretezno masna pa nisam sigurna kako bi se ponasao, mada Muslim da bi osobama za suvom kozom odgovarao . Koristim ga za telo, ruke i stopala.


Evo kako izgleda kockica 'Delicija' ratluk pilinga. Predivan, hidratantan piling!
Sastojci: biljni sapun, ulje badema, secer, kukuruzni steril i etericno ulje mandarine
Cisti kozu, otklanja mrtve celije, cisti kozu, potstice cirkulaciju, hidrira i priprema kozu za kremu/puter/losion iako oni nisu potrebni posle upotrebe ratluk pilinga


Puter je na bazi pcelinjeg voska i kvalitetnih butera uz dodatak etericnih ulja
Sastojci: pcelinji vosak, si maslac, ulje slatkog badema, etericno ulje ilang ilang, etericno ulje lavande, etericno ulje mente i vitamin e.
Hidratantan puder odlican za hidrataciju ili kao priprema za masazu koze.



'Delicija' piling za lice I telo 'Creme Brulee' ima pomalo cudnjikav, blago slatkast miris koji me nekako podseca na plazmu :D. Oba pilinga su malo tvrdje teksture. Nije pregrub za kozu, ima nezan miris i ne iritira je. Koza je posle njegove upotrebe cista i hidrirana, nikako iritirana. Posle upotrebe mozete naneti kremu/losion/buter mada nije neophodno jer su puterii I ostali sastojci vec hidrirali kozu . Divan Je za upotrebu !

Piling za lice I telo 'Caffee Mocha' ima neodoljiv miris tek skuvane kafe. U sastavu ima sastojke koji rade odlican piling koze i ciste je, podsticu cirkulaciju skidaju izumrle celije. Muslim da bi bio solidan i za skidanje sminke, mada ga nisam probala u te svrhe. U ambalazi dodje dosta proizvoda koji se jaako sporo trosi, jer piling koze ne treba raditi cesce od 1-2 nedeljno. Odlican proizvod!


'Creme Brulee' piling za lice I telo je prava poslastica i spas za suvu kozu.
Sastojci: krem sapun sa zutim domero secerom,mlevenim cvetom nevena, mirisno ulje vanile, si maslac, med, mlevena opa.


'Caffee Mocha' piling za lice i telo je bogat antioksidantima i hranljivim sastojcima
Sastojci: krem sapun, kakao maslac, kakao prah, mlevena arabika kafa , secer.



'Delicija' balzam za usne 'Bounty' je definitivno odusevljenje godine! Trenutno omiljeni balzam u kolekciji ,neverovatno hidratantan, miris blag i prijatan, pomalo slatkast, a tekstura kremasta, ma divnoca! Pakovanje je prakticno i balzam se ne trosi brzo. Super se topi u dodiru sa usnama i upija se malo sporije nego ostali balzami. Podseca me na teksturu nekog putera mada nije cvrst toliko. Tekstura je izuzetno kremasta, hidratantna i bogata prirodnim sastojcima. Takodje je odlican kao priprema usni za tecne ruzeve ili pak one mat za koje usne moraju da budu glatke i meke kako ruz ne bi istakao suve delove. Sve pohvale za ovaj balzam!

Sapun kome se imena nazalost ne secam jer je nalepnica bila zalepljena na providnoj folijici koja je bila oko sapuna, mada ga nisam nasla na sajtu. Izgleda kao obican sapun oblika kolacica, mada on ne bi bio toliko interesantan i predivan da nema dodatak cokoladice/karamelice na vrhu i da nema preliv koji izgleda kao cokolada! Zar ne izgleda kao pravi kolacic? Miris je savrsenstvo bez mane, nezan i slatkast, kao mlecna cokolada . Verujem da mozete da pretpodstavite koliko su prirodni sapuni bolji za kozu ruku od onih koje kuoujemo u drogerijama i marketima. Moj favorit iz marketa je definitivno Dove, on mi se cini kao najkremastiji i ima divne mirise. Tekstura ovog cokoladnog lepotancina je predivna, Ali miris je meni neopisivo savrsen !


'Delicija' balzam za 'Bounty' izuzetno nezan i mirisan, kao cokoladica sa kokosom
Sastav: pcelinji vosak, kokosovo ulje, ulje slatkog badema, vitamin e


'Delicija' sapun izgleda kao pravi kolacic!  Sa vrha ima 'cokoladicu' i izgleda kao je preko njega sa vrha posuta cokolada!
Miris je savrsenstvo bez mane, preporuka!


Zapratite 'Delicija' prirodnu kozmetiku na instagramu, klik ovde


Svi proizvodi koje sam probala od 'Delicija' prieodne kozmetike su mi se izuzetno dopali, imaju odlican sastav, divne mirise i odlicno rade svoj posao. Najmastovitiji oblici, boje i mirisi sapuna i ostale 'Delicija' kozmetike. Ukoliko zelite da ucinite najbolje za svoju kozu, hidrirajte je prirodnom kozmetikom, a 'Delicija' je tu kao vas najbolji saveznik u tome.


Hvala vam na citanju!
Kako vam se dopadaju Delicija slatkisi?
Ig: @saranellablog

  • Share:

You Might Also Like

2 коментара