Velnea Beauty Oil Shampoo and Conditioner - recenzija

By Saranella - новембар 07, 2017


Opet je dosla ta faza kada sam zaludjena proizvoda za negu kose xd. Obozavam da isprobavam i kupujem kozmetiku, tako su na red dosli i ovi, naizgled simpaticni Velnea samponi i balzami.

Kolekcija pod nazivom Beauty Oil u svojoj kolekciji sadrzi oko 5 razlicitih vrsta sampona i regenratora. Ja sam izabrala ovaj da makadamijin uljem i proteinom psenice, jer mi je zvucao najprivlacnije,buduci da sam o ulju makadamije slusala dosta reci hvale. Od sapona i regeneratora koji kostaju po 189 dinara nisam ocekivala da ce biti bolji i od onih koji su duplo skuplji! Zasto me je ova kolekcija pozitivno iznenadila, kakva je i zasto mi se dopala? Nastavite da citate :)

Sampon je providno - biserne boje, tekstura je normalna tj. standardna i sampon zaista lepo peni. Kosu uvek samponiram dva puta kako bih bila sigurna da je u celosti dobro oprana, ili kako bih sto bolje isprala masku/balzam koji je prethodno par sati odstojao na suvoj kosi u vidu hranljive i hidratantne maske. Zatim, bez obzira da li sam prethodno stavljala masku, na duzinu, a posebno na krajeve nanosim balzam za kosu iz iste kolekcije i bogato ga nanesem. On odstoji 5 - 15 minuta i zatim ga isperem. I sampon i regenerator su potroseni u celosti te samim tim smatram da mogu da vam prenesem jasne utiske. Usput, vec sam kupila novu druzinu iz iste kolekcije, mada sa uljem semena kajsije i jos nekim dodatkom xd. Kosu perem na tri do cetiri dana i koriscenjem ova dva proizvoda ona izdrzi da ne bude vidno masna. Iako imam problem sa masnom kosom, zapravo masnim temenom vec nakon tri dana, ova druzinica ga umanjuje.


Balzam je belicaste boje, ima finu teksturu i verujem da hrani kosu. Moji krajevi su dosta osteceni od pegle koju sam pre koristila skoro svakodnevno, no uvela sam promene i odlucila da se vise pobrinem oko nege svoje kose, te sam peglu fakticki izbacila iz upotrebe, koristim je mozda jednom nedeljno, nekada ni toliko. Iskreno mi je Balea dosta drazi brend od Velnee, mada i Velnea ima zanimljive proizvode. Nisam se nadala da ce mi se ova kolekcija dopasti, pre svega jer je kosa divna posle koriscenja posebno kada stavite dosta balzama pre pranja, zagrevate kosu i ostavite da ostoji. Verovatno ste culi za tu metodu, kosa je zaista divna nakon te tehnike negovanja kod kuce. Sve u svemu, isprovajte ovu kolekciju, ili ukoliko vec jeste, sta mislite o njoj?

Da li ste isprobali ovu kolekciju i kako vam se dopala?

Da li brinete o nezi kose i koji su vam omiljeni preparati i tehnike negovanja?


Hvala vam na citanju, ostavite mi lep komentarcic, do sledeceg posta :)


  • Share:

You Might Also Like

8 коментара

  1. Iskreno, prvi puta čujem za ovaj brend ali je ambalaža baš divna. Odlična recenzija, draga Saro.

    ОдговориИзбриши
  2. Sampon nikada nisam koristila, ali zato jesam balzam. U principu, prvih par puta me je odusevio. Kosa mi je bila savrseno mekana, sjajna i sve to, ali posle nekog vremena je krenuo da mi se stvara perut. Zakljucila sam da je to od njega, zato sto sampon koji sam u tom momentu koristila bio je onaj koji nisam menjala duzi period jer mi je odgovarao. I cim sam prestala da koristim taj regenerator, odmah mi se kosa vratila u normalu.
    Iskreno, jako mi se dopala tvoja recenzija jer mi je uvek drago da cujem razlicita misljenja <3. Mozda nije odgovarao samo mojoj kosi, ko zna.

    Inace zapratila sam te <3 Volela bih da pogledas moj blog ----------
    http://mellowcent.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  3. Nisam koristila ove proizvode, ali mislim da bi dosta pomogli mojoj kosi. Hvala na recenziji! :)

    The Fashion Spell | YouTube

    ОдговориИзбриши
  4. Ne volim puno da eksperimentišem sa šamponima jer imam malo problematičnu kosu ali znaš li šta mi je najveće merilo kada biram? Miris... Znam da to ne bi baš tako trebalo da ide, ali ne mogu da odolim kad šampon prelepo miriše :D

    Girly world blog | Instagram

    ОдговориИзбриши