Sta volim da radim u toku jeseni? + Jesenja Poslastica

By Saranella - новембар 04, 2017


Subotnje jutro - gde ces bolje vreme za post o relaksaciji i uzivanju? :)

Jesen je vec uveliko otvorila svoja vrata, kao sto smo i mi s' radoscu zakoracili u ista. Ipak, tada dolazi kisovito i hladnije vreme te vecinu vremena provodimu u kuci pod toplim cebetom, te vam danas pisem o tome sta volim da radim u toku jeseni + ukusna poslastica




↪️ Citanje knjiga
Obozavam da citam knjige ali - ukoliko je po mom ukusu. Jedna od njih je upravo predivna tinejdzerska Online Girl koju je pisala cuvena jutjuberka Zoella Sag. Koliko znam, postoje jos dva dela koja su dostupna kod nas, no nisam ih jos procitala. Ovaj sam vec jednom procitala, no jada prodju ispitivanja i kontrolni za tromesecje, kupicu neku novu. Ova mi se dopala, a vama? 


                  ↪️Ispijanje kafe/caja
Omiljene kafe su mi Nescaffee 3in1 razblazena sa pola solje mleka i Jacobs Milka. Ipak, pomenuta Nescaffee mi je omiljenija. Ne pijem je svaki dan, no kada se setim uzmem par pakovanja te obicno ispijam uz neku seriju na omiljenom TLC programu. Cajevi takodje, omiljeni su mi od nane i kamilice. U toku jesenjeg i zimskog perioda se trudim da ih pijem u sto vecoj meri, naravno ne preterano, no osim sto ce vas ugrejati, cajevi su zaista zdravi :)


        ↪️ Setnje uz omiljenu muziku
Slika nastala na Palicu u Subotici, predivnom setalistu i jezeru i divnom gradu kog sam posetila pre mesec dana zajedno sa skolom. Uskoro sledi i post o tome sa fotkama sa raznih mesta, no iste nisu previse kvalitetne bas guranja vrsnjaka i ostalog te se dvoumim da li da ga uopste postujem. 'Odvrnem' muziku 'do daske', posmatram sve iz nekog lepseg i opustenijeg pogleda i iskljucujem se iz realnog sveta. Ono sto volim uvek da radim, ne samo jeseni. Opustajuce, zaista.


↪️ Fotografisanje
Iako saml telefonom, obozavam da fotografisem. Nemam uvek vremena za to, no ipak uzivam u tome. Bilo da su to fotke za blog, fotke neba, cveca ili slicnog, uzivam

↪️ Mazenje sa Zarom
Verujem da vecina ne zna, Zara je moja morska prasica iliti zamorce. U septembru je napunila godinu dana od kako je kod nas. Obe se pokrijemo i ususkamo, te se ona razlezava i kunja dok 'mama'  kucka poruke ili gleda novoizbacene videe, najcesce SimplyNailogical, kraljica, kraljica, kraljica! 


Klasicna, menk draga fotkica nastala pre par dana. Naravno, citanje blogova i pisanje postova (u kojima nisam redovna, potrudicu se da to ispravim koliko god je to moguce) se podrazumeva! :D

                ↪️ Jesenja Poslastica ↩️


Za one koji kao i ja, nisu previse vesti u kuhinji (drugom prilikom o mojim nestasicama u kuhinji xd), tu je jednostavna, jesenja poslastica. 
Sastojci: banana, mlevena plazma, istopljena cokolada (cokoladni toping) 
Umesto banane mozete koristiti nekakve kolacice u vidu jeksa, plazmu i slicno, no ja sam se odlucika za banane. Na vrhu mozete dodati jos neko voce, sladoled i slicno. Ukusna poslastica, koja deblja te je nemojte jesti cesto xd


Neki od mojih 'jesenjih rituala' su ispisani u ovom postu, a koji su vasi? 

Hvala vam na citanju, do sledeceg posta :) 

*sve slike iz ovog posta sam sama fotografisala

  • Share:

You Might Also Like

14 коментара

  1. Odlična tema sa super predlozima za vikend relaksaciju ^_^
    Meni je čitanje najdraža teza, iako to radim u većini slučajeva pred spavanje. Što se tiče fotografisanja za njega je pravo vrijeme samo ono kada imam inspiraciju ^_^

    ОдговориИзбриши
  2. Post je super rado citam samo tako nastavi.
    https://kraljicadrameblog.wordpress.com/2017/11/04/muke-zvane-studentski-dom/

    ОдговориИзбриши
  3. Odlična ideja za post,uživam čitajući ovakve postove!
    Ova poslastica izgleda odlično,morat ću je obavezno isprobati!♥

    Bella Place.

    ОдговориИзбриши
  4. Odlican post, uzivala sam citajuci.

    glamfashioncat.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  5. Draga Saro, prije svega da pohvalim dizajn bloga, fotografije su divne, samo mi je žao što nisi postavila Zarinu sliku. :)

    Aminique

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala draga! Ma djavolak je to, nemirna je i svaka fotkica je mutna, ako nijr ona gde spava, a da se nije pomerila pri paljenju blica xd. Bice i toga, pet tag i slicno jer su generalno popularni ljubimci, mada dosta naroda ne zna za njih :)

      Избриши
  6. Holosexual? I ja ju isto obožavam, skroz je luda. Btw. Odličan post a i recept je mrak, napravi se za 2 min a sigurno je ukusno!

    Felizhanna.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Of course Hanna! Ma zena je fantasticna, definitivno luda i uvek me nasmeje xd. Da, i meni se dopada :)

      Избриши
  7. Jako volim ovakav ti postova :) Pogotovo sto se tice jeseni i zime, mislim da tada bas mozemo da se posvetimo uzivanju kao sto je citanje knjiga, ispijanje cajeva itd :) kao sto si ti i navela :* Ja bih tu dodala Beauty & Spa dane u kucnoj varijanti, to jako volim :)

    oazalepote.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala Jelena! O tim Spa trenutcima cu pisati poseban post, neke moje predloge proizvoda i slicno, sta sve mozemo raditi kako bi negovale same sebe jedan dan, tako da eto :)

      Избриши