Ingrid Liquid Concealer VS Golden Rose Stik Concealer

By Saranella - новембар 09, 2017


Pozdrav devojke! Ukoliko pratite moj blog videle ste da sam nedavno dobila par
proizvoda sa sajta Kozmetikaiparfemi i taj post mozete procitati ovde

Danas cu uporediti Ingrid Ideal Skin tecni korektor I Golden Rose korektor u stiku i iskazati vam svoje licno misljenje o oba.


Iskreno, vise volim tecne korektore mada mislim da oni koliko god dobri bili ne mogu imati jaku pokrivnu moc, ne znam zasto. Valjda zato sto sam do sada isprobala samo one sa slabom - srednjom pokrivnom moci. Izuzetak Catrice Camouflage tecnoj kamuflazi koja ce uskoro doci na red! Iako zbog toga, vise volim tecne korektore jer su mi licno brzi za apliciranje i laganiji. Korektori u stiku cesto nisu kremasti, uvlace se u pore i slicno.


Bolju prekrivenost ima Golden Rose korektor. Iako je dosta svetao (nijansa 01), ima dobru pokrivnu moc i poducnjaci su znatno manji i gotovo da se ne vide kada se nanese ovaj korektor.
Ingridov korektor je u nijansi 11 i tamniji je od Golden Rose-ovog. Kada ga nanesem malo je tamniji, no on oksidira nakon kratkog vremena i tada mi nijansa bude odlicna. Pokrivna moc je slabija, no mozete ga uvek nadograditi uz vise slojeva. Laganiji je od prethodnog i prirodniji na licu. Golden Rosov je sa mat zavrsnicom, dok jr Ingridov sa sjajnom zavrsnicom te nije bas najbolji za ljude sa masnom kozom. GR kotektor je gusce teksture, logicno, dok je Ingridov dosta laganiji i odlican za svakodnevnicu.


Ingridov korektor je skoro duplo skuplji od Golden Rosovog, cena GR je oko 200 dinara (2e),dok je cena Ingridovog 429 dinara (4e).
Oba se trose brzo, pakovanja su jednostavna, ali opet simpaticna.


Za sve koji zele lagan, svakodnevan korektor odlican za sitne nepravilnosti i mladu kozu - Ingrid Ideal Skin korektor je odlican izbor!
No, ukoliko zelite korektor sa vecom pokrivnom moci, koji daje mat zavrsnicu i prekriva odlicno, koji je 'heavy', odlican izbor je Golden Rose korektor u stiku.

Za mene ovde nema pobednika jer u zavisnosti od prilike biram jedan ili drugi. Uskoro vas ceka detaljna recenzija Ingridovog korektora iako sam vam sada rekla dosta o njemu.


Da li ste isprobale neki od ovih korektora, ako jeste kakvi su vasi utisci i koji je po vama bolji?

Koji korektor nam preporucujete?


Hvala vam na citanju

  • Share:

You Might Also Like

13 коментара

  1. Super post samo tako nastavi.Rado citam ;)
    www.kraljicadrameblog.wordpress.com

    ОдговориИзбриши
  2. Sjajan post, naročito jer je o korektorima, a ja ih imam dosta zbog podočnjaka i ni jedan mi nije dovoljno dobar. Hvala što si podelila svoje iskustvo sa ova dva sa nama! :)

    Inače, nova sam na blogu, ako želiš možeš me zapratiti. CHIC CAPPUCCINO

    ОдговориИзбриши
  3. Super post, oba mi deluju odlicno :-) <3

    NEW POST ON MY BLOG :
    http://katycolorfulfreak.blogspot.com/2017/11/kimono.html

    ОдговориИзбриши

  4. Love your post dear ♥
    If you want check out my blog.I write about fashion,beauty and lifestyle.Maybe we can follow each other and be great blogger friends !

    http://herecomesajla.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  5. Sjajno urađena recenzija! Fotke su odlične, moram da pohvalim :) Iskreno, nisam probala ni jedan od ova dva korektora - verna sam Auri. Što se toga tiče, biram tečne korektore pre nego one u stiku :)

    Novi post: 5 stvari koje me izluđuju u vezi blogosfere | Instagram

    ОдговориИзбриши