My Way prirodna kozmetika | paket unboxing

By Saranella - мај 13, 2017

Bas danas,kada sam otkucala i objavila post o tome kako je moj blog presao 1 000 pregleda,cula sam zvono,a na vratima je bio postar :).Danas mi je stigao paket prepun My Way prirodne kozmetike :D

O May Way timu i o samoj njihov kozmetici cete vise cuti u nekom od narednih postova,a danas cu vam samo predstaviti sta su mi sve to poslali.Necu ni pisati detalje o proizvodima,jer su tekstici za svaki veoma opsirni,a verujem da ne volite da citate duge postove,tako da ce svaki My Way malisan dobiti svoj zaseban post tj. Svoju zasebnu recenziju sa solo slikama i opsirnim utiskom,kao i sa recima proizvodjaca.

Devojka iz My Way tima sa kojom sam komunucirala je veoma ljubazna i dogovorile smo se oko paketa u najkracem roku.Takodje,na fb stranici Prirodna kozmetika 'My Way' imate mnostvo slika njihovih proizvoda.

Paket je stigao upakovan u platno,a proizvodi su bili ususkani u tvrdoj kartonskoj kutiji,a na samoj 'Post Express' kesi je bilo naznaceno 'lomljivo' tako da nije bilo sanse da se ista polomi,otvori i neuneredi :)


A evo i kako izgleda unutrasnost paketa.
Nisam ni znala koji proizvodi su mi poslati,mada sam se sadrzajem,iskrena da budem odusevila!


Dobila sam i 'pisamce' u kojem je napisano ono sto vidite na slici.Zaista,na 'My Way' tim bi trebalo da se ugledaju mnoge kampanje i firme.Evo,i ovde se vidi koliko je Milica ljubazna :).Cist primer ostalim brendovima!
A sada,predjimo na sadrzaj paketa:


Mirisni set sa tri razlicita mini sapuna me je na prvu loptu odusevio!Ambalaza (koja je eucno radjena) je preslatka,a masnica upotpunje izgled ovog mirisnog paketica.Sadrzi tri mini sapuna sa mirisom:
bergamota-narandze,lavande i ruzmarina.
Sva tri predivno mirisu,svaki ima svoje sareno odelce i sarice po sebi.Zar nisu preslatki?


Ovo je idealan poklon za vama drage osobe.
Meni je bilo zao kada sam skidala masnicu,jer je ovo jedan od onih proizvoda koji je divan i samo za gledati,osim za koristiti.Sigurna sam da cu uzivati u njima



Sapun u kutiji sa mirisom ylang-ylanga je takodje stigao do mene :).Ambalaza tj. Kutija je rafjena od istog materijala kao i prosla.Predivna ciklama sa nasumicnim urezima.


Sam sapun obgrljen je masnom sa svih strana.Takodje ima sare kao i prethodni malisani,mada je ovo sapun u standardnoj velicini za razliku od onih prethodnih sapuncica :)


Sapun je prelepe zute boje sa sivkastim sarama,a miris ylang-ylanga je jednostavno caroban!Sapun je zaista dekorativan i presladak :)



 Maska za lice od gline sa srebenom vodom mi je odlicno dosla buduci da trenutno imam par bubuljica i da mi lice luduje.Od jedne maske su mi se pojavile 2 bubuljice,a zatim i vise njih,verovatno jer mojoj izuzetno mladoj kozi ne prijaju maske pune hemikalija.Ipak,svi mi volimo da stavljamo prirodne proizvode na svoje lice :)


Maska izgleda kao neko blato,miris je cudan,no na ksnovu mirisa ne mozemo porediti ucinak same maske.Njeni osnovni sastojci su:  zelena glina,srebrna voda,domaci med,suseni plodovi kamilice i etericno ulje lavande.Vise o njoj i o recima proizvodjaca u recenziji :)



Balzam za usne sa mirisom i ukusom jagode ima predivan miris jagode!Podseca me na miris balzama koji sam koristila u vrticu kada sam bila mala :D .


Nisam ga jos koristila,no izgleda i mirise predivno.Ne bih ja bila ja da ga nisam poklopcom zakacila :D.Dolazi u malenoj ambalazi,zasticen dodatnim poklopcem bas kao i pomenuta maska.



Sapun u celofan kesi sa mirisom jasmina izgleda i mirise prelepo!Sare su predivne,a cim se masnica odveze se oseca predivan miris jasmina!



Cvrsti losion za telo sa mirisom jasmina me je takodje za sada odusevio!Momentalno se topi kada dodje u kontakt sa kozom,nije mastan i tezak na kozi i brzo upija (to su moji tisci dok sam ga vadila iz folijice kako bih ga uslikala bez icega :D)



Sumeca su u obliku srca sa mirisom vanile izgleda veoma primamljivo.Ne sumnjam u to da mi se nece dopasti,buduci da obozavam sumece kupke,a verovatno i znate da sam veeliki vanila lover :)



A evo i kontakta do My Way tima :)



Za sada sam odusevljena My Way proizvodima i jedva cekam da ih sve isprobam i da Vam prenesem svoje utiske :)

Kako se vama cine My Way proizvodi?
Koji proizvod vam je najprivlacniji?

Ig: @50_nijansi_roze_blog   :)

  • Share:

You Might Also Like

3 коментара