Natali Prirodna Kozmetika

By Saranella - август 16, 2020




Cao devojke! Danas vam predstavljam Natali prirodnu kozmetiku. 
Mislim da je ovo idealni duo za ovaj ostatak leta kako bi osigurali fin preplanuo ten: postize se uljem za brze tamnjenje a cuva se melemom za negu tela. 




Na testiranje sam dobila:
• Prirodno ulje za suncanje 
• Prirodni melem za telo



DETALJNA NATALI PONUDA:





Ponuda je zaista odlicna i mnogo mi se dopada sto sam dobila ovaj spisak proizvoda koje imaju u asortimanu, sve sto je potrebno je ispisano i sve je uredno, citko i pregledno. 




Ulje sadrzi orahovo, sargarepino, susamovo, maslinovo, kokosovo i etericno ulje lavande.
Savrsena kombinacija za ubrzano postizanje prirodno preplanulog tena bez ikakvih vestackih dodataka koji su stetni za kozu. Ima raspraivac sto je vrlo prakticno zbog nanosenja i nema nepotrebnog rasipanja proizvoda. Sadrzi simer cestice koje sa kombinacijom ulja koji instantno daju preplanuli izgled i vec izgledate tamnije cim nanesete proizvod. Pravi summer must have! 
Radujem se isprobavanju ovog proizvoda. Cena za 150ml je 400 dinara.



Melem za telo sadrzi kakao, shea i maslina buter, kao i kokosovo i susamovo ulje, a sve to je upakovano i neodoljiv miris pomorandze i cokolde. Pakovanje je odlicno takodje.
Proizvod mirise savrseno, tekstura je odlicna i zaista obecava. Napomenuto je da je za izrazito suvu kozu tako da ocekujem dobru hidrataciju od njega. Za 150g cena je 500 dinara. 




Proizvode sam dobila jos pre par dana, tako da vrlo uskoro mozete ocekivati recenziju - post sa mojim konacnim utiscima o ovim proizvodima. 

Proverite Natali ponudu na njihovoj instagram stranici! 

Do sledeceg posta, uzivajte u ostatku leta.

  • Share:

You Might Also Like

1 коментара