Thursday Haul | Lilly, Dm, Alexandar Cosmetics

By Saranella - јануар 13, 2018


Kako otići u Lilly ili Dm, a ne napraviti 'štetu"? Krenula sam u tržni centar prvenstveno s' tim da kupim proizvode za lice, no nisam našla ni jedan koji sam planirala da kupim, pa sam iskoristila brojne akcije u Liliju i kupila Mixa, Nivea i Garnier proizvode,a putu do drogerija sam kupila i tri proizvoda za kosu na standu Alexandar Cosmeticsa.
I dalje imam još par proizvoda za lice koje želim da kupim da bih upotpunila rutinu, a sada da vidite šta sam to pazarila pre dva dana ♥.

Proizvodi za lice 

Garnier Micellar Water sa roze cepom je proizvod koji je hvaljen i kog već dugo želim da probam. Pakovanje mi je simpatično, a sama micelarna je za prvi utisak odlična. Iz Garniera kažu da uklanja šminku u jednom potezu!
Mixa Cleansing Micellar Water dolazi u simpaticnom pakovanju od 200ml sa pumpicom. Mixini proizvodi su mi oduvek bili privlačni i konačno sam kupila tri, tako da mogu da ih isprobam. Za sada mi se čini odličnom :).
Mixa Foaming Cleansing Cream je pena za čišćenje lica u pakovanju od 200ml takođe, sa pumpicom. Namenjen je za suvu i osetljivu kožu, iako je moja normalna do masna, za sada mi se čini dobrim. Pri jednom korišćenju me malo peckao, dok kod drugih korišćenja nije bilo problema. Svakako javljam utiske :D
Nivea Caring Micellar Water je micelarna voda obogaćena bademovim uljem koju sam dobila gratis uz kupovinu Nivea gela za čišćenje lica. Ima 200ml i koristila sam je i pre i bila sam zadovoljna.
Nivea Clean Deeper Daily Wash Scrub je gel za čišćenje lica sa sitnim plavim piling cesticama. Proizvod namenjen tinejdzerima sa normalnom i mešovitom kožom,kakva je moja. Po opisu ovaj proizvod bi trebao savršeno da mi odgovara, videćemo :)
Mixa 24hr Moisturising Balancing Cream je krema za balans kože idealna za normalnu i mešovitu kožu sklonu mascenju kakva je moja. Za sada mi zaista prija, lagana je i koža je meka posle njene upotrebe.

Potrepštine za čišćenje lica 

Velnea tuferi su neophodni za čišćenje lica i za skidanje sminke. Dolaze u pakovanju od 80 komada i za cenu od nekih 120 din su sasvim dobri.
Watte Watte veliki tuferi dolaze u pakovanju od 50 komada, cena je ista. Meni su odlični, možda i bolji od prethodnih.
Balea maramice za čišćenje lica sa mirisom grejpa dolaze u pakovanju od 25 komada. Sa mlečnom proteinima i vitaminom E, za sve tipove kože. Njima skidam površinski sloj sminke, pa onda čistim lice sa proizvodima o kojim sam pisala gore. Nisu loše, mada mislim da bi bilo bolje da su barem još malo natopljene.

Proizvodi za kosu 

Balea šampon sa kokosovom vodom za suvu kožu neguje i hidrira kosu. Sadrži biljne ekstrakta. Ima prijatan miris i simpaticnu ambalažu, izuzetno je povoljan 169 din, mnogo me zanima kakav je :)
Balea lak za kosu za volumen, jačina 4 dolazi u pakovanju od 100ml i piše da je ekstra jak. Ovaj proizvod mi je bio potreban kada pravim talase u kosi kako bi se one duže zadržale. Videćemo kakav je
Garnier Ultra Doux maska za kosu sa maslinovim uljem je pravo otkriće i oduševljenje! Kosa je izuzetno meka posle upotrebe, maska ima divan miris i nešto je gušća. U Liliju je na akciji 280 dinara.
Macadamia set testera za negu kose sastoji se od po 10ml šampona i balzama, i 5ml hranljivog ulja za kosu. Veoma me zanima kakav je ovaj proizvod, javljam utiske. Verujem da vam je svima poznata ka kolekcija, maska je hvaljena na sva zvona.
Free Limix ampule za kosu - plava je za ostecenu kosu, a žuta za revitalizaciju kose. Imaju po 10ml. Cena im je bila po oko 96 din i kupljene su na Alexandar Cosmetics standu.

Proizvodi za telo 

Balea Gentle Rose pena za tusiranje ima predivan miris ruže i odgovara svim tipovima kože. Sa aloe verom i pantenolom. Osim što je upotreba ovog proizvoda zanimljiva, nisam primetila nikakvu hidratacija kože.
Garnier Mineral Action Control dezodorans u roll-on formi je za prvi utisak dobar. Kao i svaki dezodorans uloga treba da mu bude da štiti od neprijatnih mirisa i znoja.


Hvala vam na čitanju!
Koji proizvod vas najviše zanima za recenziju?
Da li ste probali neki od ovih proizvoda j ako jeste kakvi su vaši utisci?

Ig:  @saranellablog 


  • Share:

You Might Also Like

18 коментара

  1. Divan haul!
    Imas jako dobar blog! :)♡

    http://alexanic.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  2. Odličan haul. Slike mi se mnogo sviđaju kao i proizvodi koje si odabrala.

    medinabeslagic.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши
  3. Odličan haul,fotke su divne!
    Garnier micelarna voda je odlična,sama ju imam i pokazala se odličnom.Baš me zanima kakva je ova Balea pjena za tuširanje,izgleda divno.♥

    Bella Place.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala Belma, simpatična je i ima divan miris, to mogu da ti kažem za sada ♥

      Избриши
  4. Hehe, ovo me podsjetilo na mene kada sam kupovala male svjeçica. Sve kupila samo njih nisam ^_^
    Tada sma i ja kupila Ganier micelarnu vodu na bazi ulja. Stvarno je odličan za suhu i mješovitu kožu ^_^

    Želim ti srećnu i uspješnu 2018. :*

    Visit --> Zujalica.ba

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti 'Zujalice' :D. Verovatno ću i nju nekad isprobaju, deluje mi dobro ♥

      Избриши
  5. Svasta si lepo kupila draga :) obozavam vecinu ovih proizvoda <3

    ОдговориИзбриши
  6. Super proizvodi,a slike su fantasticne😆Zapratila sam tvoj blog, nadam se da ces i ti moj 😳
    https://sweet16blackpoetry.blogspot.rs/?m=1

    ОдговориИзбриши
  7. Obozavam haul postove. :) Mene najvise zanima Mixa umivalica. Radujem se recenziji.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Mogu da to kazem da je odlicna ! Uz redovnu upotrebu te umivalice I obavezno kreme , bubuljice su se smanjile i najbitnije lice je cisto i hidrirano :)

      Избриши
  8. Da, teško je odoliti snizenjima, svi padamo na to :) Probala sam Garnier micelarnu i Mixa kremu ali nijedna nazalost mi nisu odgovarali. Balea maramice sam takoder probala i da slazem se, voljela bi da su vise natopljenje, ali s vecinom je tako...ostale proizvode nisam probala, li jako lijepi haul :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pomenuti proizvodi za lice meni odgovaraju super ,maramuce nisu najbolje na svetu Ali su svakako potrosive I upotrebljive, ko God DA IH kupi ovako ili onako ce ih potrositi,ipak su maramice u pitanju :D

      Избриши