Ingrid Makeup Haul | K&P

By Saranella - октобар 28, 2017


Pre nedelju dana sklopila sam saradnju sa predivnim ljudima sa Kozmetika&Parfemi
sajta. Izabrala sam cetiri proizvoda brenda Ingris i u ovom postu cu vam izneti svoja kratka misljenja o njima, ocekujte recenzije


Ingrid HD Beauty Innovation Bronzing Powder je bronzer po meni, savrsene nijanse. Za moj ten je savrsena nijansa  ez narandzastog podtona, a opet nije ni hladna nijansa. Tekstura je odlicna, pigmentacija je osrednja sto je odlicno jer ne mozete da preterate. Ocekujte recenziju, necu duziti :)


Ingrid Eyeshadow Palette Casablanca u nijansi 112. Boje su po meni predivne, odlicne za svakodnevnicu, no mogu posluziti i za nocni look. Nazalost, ova paletica me za sada nije odusevila. Senke se ne truse mnogo, no izuzetno su nepigmentovane.


Treba da nanosim senku na cetkicu otprilike minut da bih na kapak mogla da nanesem barem malo senke. Mozda je to i dobro za pocetnike. Zaista mi je zao jer su boje predivne, ne znam kako da im poboljsam pigmentaciju, jer ona nije znatno vidljiva ni nanosenjem senke prstima, niti cetkicama.


Ingrid Ideal Skin Concealer me je prijatno iznenadio. Ima laganu teksturu, te je odlican za dnevni look. Za bubuljice nije bas najidealnije resenje, no razlika se vidi kada se nanese na podocnjake. Nije za neke velike nepravilnosti bas zbog lagane teksture. S obzirom da sam nijansu birala preko interneta, nisam fejlovala, te sam izabrala sasvim odgovarajucu nijansu koju mogu koristiti i u svrhu pudera.


Ima sunjerast aplikator i uvek ga nanosim Evelinovim Bjuti blenderom. Svidja mi se kako tada izgleda jee osvezi lice i ne primecuje se da imate korektor tj ne ostavlja tragove, izgleda prirodno. Morate da radite brzo, jer ako cekate recimo minut-dva koza ce upiti korektor i necete moci lepo da ga ublendate jer ce ostaviti 'fleke'.


Ingrid Liquid Lipstick Matt ste sigurno i pre videli i culi reci hvale. Zanimljivo ombre pakovanje, prilicno malo, velicine gore spomenutog korektora je kvalitetno odradjeno. Predivne nude - mauve nijanse nisu imali na lageru, te sam se odlucila za tamno-ljubicastu nijansu iako mi fali nude nijansi u kolekciji.


Moj ruz je u nijansi 107 i sadrzi 7ml. Sundjerast aplikator je precizan i aplikacija samog proizvoda je jednostavna, no treba vam malo vise vremena sa ovakvim tamnim nijansama. Matira se za najvise 3 minuta i jedan sloj je dovoljan. Usne vam moraju biti izuzetno negovane pre nanosenja ovog dugotrajnog ruza.


Jeste li isprobale neki od Ingrid proizvoda? Kakva su vasa misljenja o njima i sta nam preporucujete iz Ingridovog aaortimana?
Obavezno posetite njihov sajt (link na pocetku posta).
Uskoro recenzije tako daa ↪️ stay tuned!

                     Ig: @saranellablog
           Gmail: sarinmejl2@gmail.com

       Hvala na citanju, do sledeceg posta!

  • Share:

You Might Also Like

8 коментара