Favoriti aprila

By Saranella - април 30, 2017



Dosli smo i do kraja aprila,cetvrtog meseca u godini.Do sada nisam pisala favorite na blogu,ne znam koliko vam je to zanimljivo,mada ja volim da ih pisem i citam.
Proizvode sam grupisala po grupama: Lice,telo,ruke i kosa :)
       
                                   Lice 

Bioten skin moisture tonik sa dunjom koristim dugo,ovo mi je druga bocica.Pise da je 100% prirodan,blag je i osvezavajuc.Solidno skida sminku i dobro ocisti i osvezi lice.

Avon naturals hydrating aloe&cotton osvezavajuci sprej za lice sam ponekad koristila.Veoma jr blag i osvezavajuc.Mislim da ce biti odlican za leto i vrele dane.

Afrodita young&pure masku sam pocela da koristim nedavno,tek 2-3 puta sam je koristila ali su svi utisci pozitivni.Veoma je prijatna i namenjena je masnoj i necistoj kozi bas kakva je moja.Pisacu vam recenziju kada steknem konacan utisak.

Betty ricinusovo ulje nanosim na obrve kako bih im podstakla rast i kako bi bile gusce.Upropastila sam ih,sada su u boljrm stanju i pripremam ih za oblikovanje (nemojte same oblikovati i preterano sredjivati obrve ukoliko nemate iskustva :D)

Ruke i nokti 

Care kremu za ruke sa vanilom sam pocela da koristim od skoro,svega par dana ali sam je svrstala u favorite,pre svega jer ima velicanstven miris vanile!Nesto je redje teksture i hidrira solidno.Kupljena je u Maxi-u,ovo je nnihov brend ako se ne varam

Pantenol visenamensku kremu koristim odavno.Odlicna je za suvu i ispucalu kozu.Koristim je za ruke,preko noci kao i sve ostale kreme

Prirodan handmade piling od kafe koristim ne samo za ruke,vec i za lice i telo.Sama sam ga pravila,a kako saznajte na Ovom linku .Sadrzi prirodne,hranljive sastojke za kozu i koza je nakon njega meka i hidrirana.

Llums lak za nokte u nijansi glitter sam koristila par puta.Shvatila sam da od toga da moji nokti budu dugi,cvrsti i zdravi nema nista,stoga su onako kratki,kao muski :D.Kadkad namazem koji lakic,a u aprilu sam nokte par puta mackala ovim lakom sa gliterom koji jaako volim!

Telo

Balea Vanille&Cocos gel za tusiranje sam najvise koristila u aprilu,a skoro sam ga i dokrajcila.Predivan miris vanile zacinjen kokosom siri se po celom kupatilu!

Avon naturals shimmering warm spice&vanille losion za telo sam par puta koristila.Moracu da ga porucim pre letovanja,jer sadrzi simer koji odlicno stoji na preplanulom tenu!Nazalost,tuba je prazna.Hidratacija je solidna,tekstura je kremasta i dvobojan je.

Cafune prirodni puter za telo je najbolja mazalica za telo koju sam ikada probala.Koza je zaista meka i hidrirana,tekztura je kremasta i bogata kokosovim uljem i hranljivim sastojcima.Brzo se upija i ne ostavlja masan osecaj

Herbateria prirodni puter za telo od vanile je dosta uljan,i ostavlja onaj film na kozi.Treba mu duze vremena da se upije,ali je rezultat zaista odlican.Koza je meka i hidrirana.Sadrzi carobne sastojke koji kozi vracaju mekocu i sjaj.

Kosa

O ovim proizvodima necu nista pisati,buduci da sam detaljno predstavila svaki u Postu o nezi i trenutnoj rutini kose .

Koji su vasi favoriti aprila?
Da li su vam se desile neke lepe stvari u toku aprila? :)

  • Share:

You Might Also Like

6 коментара

  1. Veoma interesantan post, dragA Sara! Zanimljivi proizvodi! Vecinu sam i sama immala prilike da koristim tako da verujem da su to tvoji apsolutni favoriti. Ja jos uvek nemam svoje zvanivne favorite, ali bih predlozila gliss ultra red pakovanje za kosu, i niveino mleko za telo, a od sminke defintiivno fit me puder.

    Gotičarka

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti puno!Svi hvale Niveina mleka,mada sam ja vise za losione i putere :)

      Избриши
  2. Анониман2. мај 2017. 10:38

    Odlicni favoriti :)

    Ako zelis zaprati i uzvraticu, samo ostavi komentar na mom blogu :))

    Novi post https://adrianafashionpuzzle.blogspot.rs/

    https://www.instagram.com/adrianafashionpuzzle/

    ОдговориИзбриши
  3. Vecinu favorita imam i slazem se sa tobom.
    Ako zelis zaprati i uzvraticu. Pozdrav :)

    https://negovanazenaa.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши