Byphasse Keratin sampon & maska | recenzija

By Saranella - април 04, 2018


Kako sam u poslednjih Par meseci dosta vise obracala paznju na negu kose, uvek me privlace proizvodi za negu iste te uvek zastanem ispred rafova gde se nalaze najrazlicitiji proizvodi. Buduci da sam cula da je Byphasse dobar brend i njihovi proizvodi su me uvek privlacili, nisam odolela Keratin kolekciji za negu kose i isprobala sam sve iz pomenute linije - sampon sa kosu, masku za kosu i sprej za kosu sa keratinom, a danas vam recenziram sampon i masku ♥.



Sampon sadrzi 520ml I koristi se 'na pumpicu' sto je svakako veliki plus jer znacajno olaksava upotrebu. Tekstura nije ni pregusta ni pretecna. Jako lepo opere kosu , u mom slucaju moze da, tako kazem izdrzi maksimalno tri dana. Ne verujem da sampon moze znacajno da vam hidrira kosu, za to je ipak zasluzna maska ili jaci balzam za kosu.


Moram priznati da me je bas zacudilo sto nisam nasla apsolutno ni jednu recenziju za sampon i masku iz ove kolekcije, samo za sprej jesam. Zbog toga nisam ni znala sta da ocekujem, mada sam svakako znala da se verovatno necu razocarati. Takodje, primetila sam da uz kombinaciju ova dva proizvoda mi kosa ne bude onako frizzy i bude blago ispravljena, a krajevi smireni. Svakako, dobar sampon.



Maska mi je bila posebno privlacna, a verujem da je i vama jer ima dodatak keratina. Sad, kakvog je on kvaliteta i koliko je zaista dobar ne znam, ali maska mi se dopada. Zaista nisam sigurna da li je hidratantna ili proteinska, nisam bas neki specijalac u toj proceni :D. Maska je tecnije teksture, ima fin miris slican kao miris sampona. Ja je stavim velikodusno, ali ipak ne previse, posebno ukoliko je ne drzim dugo na kosi.


Naravno, nakon upotrebe ove maske kosa ce biti meksa, lakse ce se rascesljavati, bice sjajnija i izgledace zdravije. Ja sam je gotovo uvek kombinovala sa jos nekom maskom ili balzamom, i tada je efekat jos bolji! Potrosila sam je pre sampona, mada ja u kolicini i sampona i maske cesto umem da preteram :D.

Da sumiramo utiske:
Ova kombinacija je odlicna ukoliko zelite da: 
•vam kosa bude mekana
• sjajna
• izgleda zdravije
• lakse se rascesljava
• bude hidrirana
• bude smirenija i manje 'frizzy'
• krajevi budu zagladjeni

Cena maske I sampona po na osob je 499din


Da li ste isprobale ove proizvode?
Koji su vam omiljeni proizvodi za kosu?
Da li ste imale ikakva iskustva sa proizvodima s' keratinom ili keratinskim ispravljanjem kose?

Hvala vam na citanju ♥

  • Share:

You Might Also Like

2 коментара

  1. Probala sam jedan proizvod ovog brenda, neki za čišćenje lica i uklanjanje šminke i super je. Vjerujem da su i ovi proizvodi za kosu odlični. Super post draga! <3

    www.livinglikev.com

    ОдговориИзбриши
  2. Odlican post draga :) nisam znala da imaju i liniju za negu kose <3

    ОдговориИзбриши