Delicija Prirodna Kozmetika unboxing

By Saranella - децембар 09, 2017


Ko uziva u ovim zimskim danima? U Beogradu snega je bilo jednom, nije ga bilo bas previse, ali ipak dovoljan za moju srecu kao da sam dete koje jos iz vrtica nije izaslo! Pre oko dve nedelje mi je stigao paket prirodne kozmetike 'Delicija' za koju do skoro nisam cula. Oni poseduju i svoj sajt (klik) gde su odlicno sortirani svi proizvodi koje proizvode uz odlican opis sastojaka i delotvornosti. Za sebe sam izabrala pet proizvoda, a sutra u nedelju ce se na mom instagramu @saranellablog naci i novogodisnja nagradna igra za sve moje pratioce, gde cete moci da osvojite dva divna Delicija proizvoda! Stay tuned!

Delicija piling kocke u obliku ratluka izgledaju potpuno isto kao ratluk od jagode, mirise fantasticno i deluje veoma zanimljivo. Sadrzi biljni sapun, bademovo ulje, secer, kukuruzni skrob i etarsko ulje mandarine.


Nakon koriscenja nije potrebno mazati kozu, jer ona ostaje mekana i hidrirana. Tso su reci proizvodjaca sa njihovog sajta dopunjene divnim fotkama. Mozete birati izmedju 'Sladoles kugle', 'Coko-keksa' i 'Ratluka'. U ambalazi dobijate cetiri komada 'ratluka' sto je dovoljno za cetiri tusiranja.



Piling za lice i telo me je na prvu odusevio, a pogotovo 'Mocha Caffee' zbog predivnog mirisa kafe! Tu je i 'Creme Brulee' koji po meni ima dosta nezniji, slatkast miris. Ovaj sa kafom sam jednom koristila za lice i predivan je, koza je posle njega ociscena, hidrirana i negovana.


Osim ova dva, u ponudu su tu i 'Sutlijas' i 'Jagoda Frappe'. Svaki on njih ima drugaciji, bogat sastav koju kozu ostava ociscenom i mekom. Mislim da su odlicni za leto kada je cesta pojava 'guljenja koze' ili pak za zimu kada nam je potrebna dosta dobra nega koze. Predivno izgledaju i mirisu!



Masazni puter za lice 'Pepermint' kako mu i ime kaze, ima miris peperminta. Moze se koristiti za lice, ruke telo, stopala ili pak za negu noktiju i zanoktica. Mislim da za moje lice ne bi bilo pogodno jer je kombinovana, ali za osobe za suvom kozom bi verovatno bilo odlicno! Ostavlja tanak sloj na kozi kome treba malo duze da se upije, te kozu ostavlja mekom i hidriranom.


Mozete samo da zamislite koliko su Delicija proizvodi mastoviti kada vidite da je ovaj puter za lice u obliku cokoladice! Tu je i oblik srca, neke kockice i slicno. Mirise divno, ima neznu rozikastu boju i zaista je preslatko. Ja sam jednu 'cokoladicu' vec potrosila, pa je u ambalazi samo jedna :D



'Bounty' balzam za usne je dwfinitivno najbolji balzam za sune koji sam do sada probala! Neverovatno hidrira usne, ostavlja ih mekim i hidriranim. Predivna ambalaza! Stoji mi u pernici i koristim ga svakodnevno.


Dolazi u stiku, sto je dosta prakticnija za apliciranje od kutijice. Ima izuzetno blag prijatan miris, no mozete pirati izmedju zaista dosta vrsta tj mirisa. Ja sam odusevljena ovim balzamom i prepoeucujem iz svima, pogotovo sada za zimu kada su usne konstantno izlozene vetru i nepovoljnim uslovima :)


Izbor proizvoda na sajtu mi se zaista dopada, sve je sareno i pravljeno s' puuno maste i kreativnosti. Zaista divni proizvodi, verujem da su i kvalitetni, a o tome cemo u grupnim recenzijama ovih slatkisa :D

Hvala vam na citanju 💬


              Instagram: @saranellablog



  • Share:

You Might Also Like

2 коментара