Verbena Biljna Kozmetika poklon paket

By Saranella - октобар 07, 2017


Vedrog, subotnjeg jutra na moja vrata zakucao je cika postar sa paketicem biljne kozmetike u rukama :)
.
Veliki sam ljubitelj prirodne i biljne kozmetike, i uvek se radujem da isprobam nesto novo i sa vama podelim svoje misljenje!

Ovoga puta mi je divna Zvezdana poslala paketic Verbenine biljne kozmetike koju sam dugo merkala na instagramu i divila se sarenim ambalazicama i primamljivim teksticima i opisima samih proizvoda.



Ove tri sarene ambalazice su se krile fino zapakovane u beloj kesici i cekale da dodju do korisnika na isprobavanje i testiranje.

Zvezdanin izbor proizvoda koje mi je poslala na testiranje mi se zaista dopao, no odmah da vam kazem - Verbenina biljna kozmetika me je toliko privukla da osecam da se necu zaustaviti na ova tri proizvoda, vec da cu i poruciti neke od proizvoda u njihovoj ponudi :D

No, da vam pokazem sta mi je to Zvezdana poslala:



Verbenine boje su izuzetno privlacne, sarene ambalze i proizvodi raznih vrsta i namena su uoravo ono zbog cega se Verbenina biljna kozmetika izdvaja u masi ostalih. Simpatican logo, sarene ambalaze, sirok izbor proizvoda i kvalitetan sastav su upravo ono zbog cega me je Verbena biljna kometika zainteresovala.


Jedan od proizvoda koje mi je Zvezdana poslala je upravo buter za telo. Neguje i hrani kozu, protiv strija u trudnoci, za neznu deciju kozu, balzam za usne. Sadrzi shea butter, cacao butter, ulja badema, makadamije, avokada i jojobe, beli vosak i vutamin E. Morate priznati da sastav zaista privlaci na kupnju ovog proizvoda :)
Ne pitajte me zasto ova slika vuce na roze, ne znam ni sama :P



Tekstura je cvrsta, no momentalno se topi u dodiru sa kozom. Donekle je nalik cvrstom losionu za telu koji sam dobila od divnih ljudi koji proizvode prirodnu kozmetiku iz My Way tima (uskoro recenzija), mada se ovaj nalazi u ovakvoj ambalazi.
Moze se koristiti kao puter za telo, za laktove, pete i bilo koje suve delove koze, za usne, a mislim da je odlican i za negu zanoktica i noktiju bas zbog bogatog sastava :)



Sledeci proizvod je zastitna krema za 25% cink - oksida. Zapravo se koristi kao krema za zastitu od sunca, no zbog bogatog sastava uljima i ostalim hidratantnim sastojcima, moze se koristiti i za negu koze.
Sandrzi linolin, shea butter, ulja jojobe, avokada i nevena, pantenol, alantoin, vitamin E, cink - oksid i destilovanu vodu.



Uskoro planiram post o trenutnoj nezi koze i ova kremica ce de definitivno naci tu. Ima belu boju, pomalo je gusta i veoma hidratantna. Verujem da je dobra i za ruke koliko i za lice,kao i za suve delove tela - laktove, pete...


Namenjen je za negu osetljive koze, kod ekcema, svraba, za brzi oporavak ostecene koze (manje povrede, ujed insekata) kod akni.


I dalje ga nisam koristila, no mislim da hocu povremeno na predelu gde su mi bubuljice ucestale tj na T zoni. Prenosim utiske cim ih malo bolje upoznam i istestiram :)

Verbena biljna kozmetika je rucno radjena kozmetika na bazi biljnih butera, ulja i ekstrakta lekovitog bilja :)

Informacije i proizvodi:












Facebook: Biljna kozmetika Verbena
Instagram: @verbena_biljnakozmetika
Gmail: zvezdanadk@gmail.com
Phone: 381 63/106 38 30


Hvala Vam na citanju, obavezno posetite njihovu instagram i Facebook stranicu i proverite kakve to zanimljive proizvode imaju u ponudi :)
I da, vedro subotnje jutro je bilo prr par nedelja kada je napisan pocetak ovog posta, da se ne zbunite i ne pomislite da govorim o danasnjem, hladnjikavom subotnjem danu :D
                    

  • Share:

You Might Also Like

10 коментара

  1. Divan post i odlične recenzije! Oduševljena sam kako si sve napisala! Jako mi se dopadaju proizvodi na slikama, iako nisam probala, vjerujem da su odlični. ♥♥♥


    Novi post: https://innisall.blogspot.com/2017/10/disney-tag.html

    ОдговориИзбриши
  2. Nisam probala ovo ikako, ali mi se čine kao odlični proizvodi. Zaista mi se dopadaju i odlični su. Ovo je stvarno odlična recenzija ❤️❤️❤️

    I follow you: Visit and follow ----> Marija's blog + Giveaway

    ОдговориИзбриши
  3. Драга Саро, хвала пуно за леп и занимљив текст о утисцима, драго ми је да су ти се производи допали. ☺️

    ОдговориИзбриши
  4. Ovo nisam probala, ali jako mi se dopada kako si uradila recenziju i sve detaljno objasnila.

    medinabeslagic.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши