Top 5 filmova koje morate odgledati

By Saranella - август 30, 2017


Pozdrav devojke :). Danas vam dolazim sa jednim ne tako originalnim postom, no kada zelim da gledam film uvek pretrazujem ovakve postove na raznim blogovima i portalima te smatram da svako treba imati barem jedan post vezan za preporuku filmova na svom blogu  :D

Ovde sam izdvojila prvih 5 filmova kojih sam se setila, a da su mi se dopali :)
Imam neke planove da nakon nekog vremena napravim preporuku sa vise filmova, te pratite moj blog kako ne bi propustili taj post! 


Expelled

Definitivno film koji mi se neizmerno dopao! U pitanju je tinejdzerska komedija, u kojoj je glavni glumac ni vise ni manje nego preslatki Cameron Dallas!
Feliks pravi svakakve gluposti i budalastine u njegovoj srednjoj skoli sto izludjuje direktora, te mu daje treci ukor i izbacuje ga iz skole. On to krije od svojih roditelja i pravi se da ide u skolu, usput pomaze svom bratu koji se krije u potkrovlju kuce, pobegao je iz nekakve ustanive i ne zeli da se vraca. Ostatak vam necu pricati, kako vam ne bi spojlovala film, odlican je!


Bad Moms

Amy je postala umorna od toga da se trudi da bude savrsena mama. Upoznaje Carlu i Kiki i shvataju kako ne moraju da budu savrsene mame i kako im je potrebno vreme za njih. Da bez obzira sto su mame, to ne znaci da ne mogu da se zabavljalju.
Amy glumi Mila Kunic, Carlu glumi Kathryn Nahn a Kiki glumi Kristen Bell.
Party like a mother!


Nine Lives

 Malina je za rodjendan od oca Cevina koji je izuzetno poslovan i zauzet covek za rodjendan zelela macku, on se bas i nije slozio sa tim no svejedno je otisao u cudnu prodavnicu ljubimaca i nabavio macku koja mu se odmah priblizila i zavolela ga. Usled zajednickog pada sa zgrade sa mackom, Cevin je usao u telo macke, radi svakake budalastine ali niko ga ne razume! Da ne spojlujem, pogledajte film. Cevina glumi Tom Brand.


Dog's purpose

Baley je predivni, zlatni pas kod je decak Ethan dobio. Ethan ga je izuzetno zavoleo, prikrivao njegove nestasluke, i naucio je s' njim jedan trik dok su se igrali koji je bio poseban. Nazalost, Baley je uginuo. No, prica se ovde ne zavrsava! Ne zelim da vam spojlujem film, pa je bolje da sami pogledate, kraj je izuzetno emotivan.
Every dog happens for a reason.

Tres Metros Sobre El Cielo

Babi upoznaje, takozvanog 'bad boy-a' koju ju je prvo zivcirao, no polako, ali sigurno je pocela da se zaljubljuje u njega. Ona orava mladalacka ljubav, tinejdzerska. Da ne spojlujem, pogledajte film kako vam ne bih otkrila bitne delove. Oni emotivniji ce sigurno zaplakati! No, postpji i drugi deo 'Zelim te', a u izradi je i treci deo.


To bi bilo to od ovog posta, ja se nadam da vam se svideo i da vam je pomogao!   :)

Koje filmove preporucujete meni i devojkama koje su procitale ovaj post? Jeste li gledale neki od ovih filmova?  :D




  • Share:

You Might Also Like

11 коментара

  1. Iskreno nijedan film od ovih nisam pogledala, ali po tvom opisu deluju interesantno. Najvise si me zainteresovala za Bad Moms- bukvalno ja kad budem majka hahah. Divne preporuke ♥

    ОдговориИзбриши
  2. Gledala sam,nažalost,samo prvi film.
    Ovaj s lošim mama sam željela,ali sam nekako zaboravila na njega.Isto kao što sam i ovaj s psom trebala gledati u kinu jer me zaista zaintrigirao,no planovi su se izjalovili!
    Inače,super post.Volim preporuke za filmove i sviđa mi se što nisi odabrala samo romantične!:)
    Uniquisi

    ОдговориИзбриши
  3. Vise sam za filmske komedije, no volim i romantiku :). Hvala ti Anita, na divnom komentaru i ostalima koje ostavljas <3

    ОдговориИзбриши
  4. Od ovih filmova gledala sam prvi, četvrti i peti, obožavam ih! *--------* Sjajan post, draga! ♥♥♥

    Novi collab -> https://innisall.blogspot.com/2017/08/outfit-bloggin-collab.html

    ОдговориИзбриши
  5. Od ovih filmova gledala sam samo Dog's purpose i definitivno jako tužan i emotivan film.Ovaj prvi film se uopće ne čini tako loš!♥
    Zapratila sam te♥


    Bella Place.

    ОдговориИзбриши
  6. Divne preporuke, od svih ovih filmova gledala sam samo jedan "Bad Moms" a prvi sa tvoje liste mi izgleda najzanimljivije.
    Pratim te, ako želiš uzvrati.

    https://ccaammblog.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши