Farmasi waterproof eyeliner - recenzija

By Saranella - август 13, 2017



 Pozdrav devojke! Farmasi kozmetika je izuzetno kvalitetna, isprobala sam dva proizvoda - ruz za usne i o drugom vam upravo pisem recenziju :). Cula sam sve najbolje o njima, a pogotovo o proizvodima za kosu tj. Samponu i masci sa belim lukom koje planiram da porucim. No, krenimo na recenziju! :D

Pakovanje je odradjeno od kvalitetne plastike. Klasicno je, i u pitanju je vodootporni ajlajner u olovci na izvrtanje. U Farmasiju kazu da je u pitanju ultra lasting formula i da na ocima moze biti i do 24h. Takodje, dermatoloski je ispitan.



Na ocima mlze stajati ceo dan bez pomeranja, ne razmazuje se jer kada se aplicira se bukvalno 'zalepi' za kozu. Tu cinjenicu takodje opravdava i ova da je vodootporan. I da, zaista jeste. Nisam neko ko se sminka kada kde na bazen ili plazu, ali kada ga svocujete na ruci i stavite pod vodu nece se ni pomeriti. I ako budete trljali prstima jedva ce se malo razmazati
 ( naravno desetak minuta nakon apliciranja kako bi se fiksirao za kozu ).



Moj je u tamno sivoj nijansi. Ukoliko niste znali, na skeoz donjem delu koji je obojen nijansom vaseg ajlajnera se nalazi rezac za isti. Samo izvucete taj obojeni deo i zarezete olovku ukoliko iscrtavate ajlajner ili slicno.
Precizan je, veoma pigmentovan i pomalo kremast, ni ne moze biti puno kremast jer se, logicno ne razmazuje. Tesko se skida, jer je vodotporan i za to koristim Bioten micelarmu vodu koja skida i vodotpornu sminku, cak se i sa njim treba malo pomuciti kako bi se ajlajner skinuo u potpunosti. Sve u svemu ajlajner je odlican, Mozete ga poruciti u Farmasi Katalozima, a cena zavisi od kataloga do kataloga.


Da li ste vi isprobale neki farmasi proizvod?
Kakva su vasa misljenja?

  • Share:

You Might Also Like

14 коментара

  1. Lijepo recenzirani proizvodi i vrlo lijepo napisan post!
    Nažalost nisam isprobala farmasi proizvode,ne znam gdje su dostupni kod nas,no pokušat ću se dočepati nekih proizvoda! :)
    Uniquisi

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Na instagramu mozes potraziti devojke koje prodaju Farmasi kozmetiku, takodje je kataloska prodaja kao i kod Avona i Oriflame-a :). Hvala ti!

      Избриши
  2. Nisam probala ovaj proizvod, ali jesam neke druge proizvode od Famrasi brenda i rećiću da je brend skorzz okej. Sjajna recnezija:D

    http://sosihappylife.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  3. Sara draga, odlicna recenzija! Obozavam ajlajnere i ne bih mogla zamisliti svoj zivot bez njih, haha, medjutim nisma ljubitelj ovakvih, vec onih u obliku tusa i flomastera. Mada, ovaj je jako interesantan, dopada mi se nekako,mozda bih i trebala da ga nabavim jer izgleda kvalitetno a i moze posluziti za neke vecernje mejkap lukove! Takodje moram reci da si ga odlicno predstavila, slike su divne.

    Visit me, and follow. See you soon. Maleficent

    ОдговориИзбриши
  4. Odlična recenzija. Ja sam probala također par stvari i oduševljena sam. Što se tiče šampona, ja sam koristila prijašnju kolekciju i izvrsna je bila, a razlika u veličini kose se svakako vidila. Dok sam čula da je ova nova kolekcija sa mnogo luka i da dosta stvara peruti, ali nisam 100% sigurna, ali svakako se raspitaj kod još ljudi jer ne bih željela da imaš negativno iskustvo ❤️❤️❤️

    Marija's blog

    ОдговориИзбриши
  5. Odlična recenzija! Olovka se čini savršenom, no nisam sigurna može li se kupiti u Zagrebu..

    felizhanna.blogspot.hr

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Na instagramu trazi devojke koje prodaju Farmasi u Zagrebu, u pitanju je kataloska prodaja pa mozes poruciti preko njih :). Hvala!

      Избриши
  6. Odlicna recenzija :) nisam probala ovaj ajlajner ali zanimljivo deluje :) zapratila sam te <3

    ОдговориИзбриши
  7. Divan post, jedva cekam da mi se ukaze prilika da probam Farmasi proizvode :D

    ОдговориИзбриши