My Way maska za lice i balzam za usne - recenzija

By Saranella - јул 15, 2017


Pozdrav svima :)
Nije me bilo neko vreme,no danas vam dolazim s' recenzijom dva My Way proizvoda!

Ukoliko pratite mpj blog,znate da sam stupila u saradnju sa My Way timom,tj. Oni su mi poslali paket njihovih prirodnih,rucno radjenih proizvoda na testiranje :)

Nakon sto sam isprobala neke proizvode,vreme je da vam napisem i recenziju!



Proizvodi dolaze u,naizgled veoma simpaticnim plasticnim ambalazama.Plastika je kvalitetna i sama ambalaza je kvalitetno uradjena.


Maska za live je proizvedena od prirodnih sastojaka i ne sadrzi vestacke supstance.Pojava alergija moguca je samo kod osoba koje su osetljive na neki od sastojaka u masci.Maska hidrira kozu,dajuci joj potrebnu negu i sjaj.Ublazava iritabilnosti koze i otklanja umor sa lica.Namenjena je masnoj i kombinovanoj kozi.
Osnovni sastojci maske su zelena glina,srebrna voda,domaci med,suseni plodovi kamilice i etericno ulje lavande.


Zelena glina ima protivupalno dejstbo,sposobnost uklanjanja viska masnoce iz koze i povoljan uticaj na pomladjivanje koze potpomazuci sintezu kolagena i elastina.Cisti pore i cini ih manje vidljivim.

Srebrna voda je prirodni antibiotik koristen vekovima unazad.Poseduje antigljivicno,antimikrobno i antivirusno dejstvo,sprecava infekciju na otecenim delovima koze.

Domaci med izuzetno dobro hrani i hidrira kozu cineci je mekom,glatkom i elasticnom.Ima antibakterijsko svojstvo,cisti pore i povoljno deluje na eliminaciju akni,smiruje upalne procese na kozi.Zahvaljujuci vitaminima B i C i brojnim mineralima i aminokiselinama med kozi pomaze i u borbi protiv prevremenog starenja.

Kamilica je prirodni antiseptik,smiruje iritabilnosti koze,pomaze u lecenju akni.

Etericno ulje lavande  ima antisepticko dejstvo na patogene bakterije koje izazivaju razlicite probleme na kozi,podstice regeneraciju tkiva,pomaze kod uklanjanja oziljaka od akni i smiruje upalne procese.


Upotreba
Nanositi jednom (maksimum dva puta) nedeljno na ocisceno lice spatulicom,prstima ili cetkicom uz obavezno izbegavanje delova oko ociju.Ostaviti da deluje 15-20 minuta i nakon toga masku temeljno isprati toplom vodom kako ne bi doslo do iritacije i zatezanja koze.
Blago crvenilo koje se javlja nakon ispiranja maske je posledica pojacane mikrocirkulacije na licu i ubrzo nestaje.
Koza ostaje negovana i glatka,vrlo nezna i mekana na dodir.
Nakon primene maske kozu negovati adekvatnom kremom ili uljem.

Cuvanje
Cuvati u zatvorenom stanju na hladnom i tamnom mestu.

Ostale informacije 
Za vadjenje maske iz posudice koristiti drvenu ili plasticnu spatulu/kasicicu.
Upotrebom metalnih kasicica/posudja moze dovesti do promena svojstava gline i uzrokovanja iritacije koze.
Ukoliko smesa vremenom postane gusca,dovoljno je izdvojiti kolicinu potrebnu za jednu upotrebu i u posebnoj posudici razrediti sa malo vode ili caja.

Napomena 
Maska je namenjena za redovnu negu lica i ne moze se tretirati kao lek ili zamena za lek za stanja koze koje zahtevaju medicinski tretman.

Cena: 300rsd


Utisak
Maska dolazi u veoma simpaticnoj ambalazi zajedno sa drvenim stapicem za aplikaciju proizvoda na lice.Tekstura je srednje gusta,no vremenom ona postaje gusca,ali i dalje je moguce koristiti je.Iznad vam pise sta se radi kada se maska zgusne.Sastav ove maske zvuci veoma privlacno i veoma obecavajuce,ipak je to prirodna,rucno radjena maska za lice.Odlicna je kako za tinejdzere,tako i za devojke,pa i za zene u zrelijim godinama.Kada otvroite masku,na otvoru iste se nalazi plasticna zastita kako se maska nebi prosipala i kako bi sto duze bila 'sveza'.Cim je otvorite siri se miris zelene gline i etericnog ulja lavande.Nakon aplikacije na kozu imate blagi osecaj zatezanja,sto se desava nakon aplikacije svake maske na lice.Nakon 20-ak minuta,masku detaljno ispirate sa lica i ona je vec meksa na dodir.Izuzetno je hidrirana i nahranjena,a sve benefite ove maske ste vec i procitali na pocetku posta.Kolicina maske nije prevelika,no sasvim je dovoljna za par koriscenja za celo lice.Ja sam je koristila,ne bas toliko redovno,u debljem sloju.Sve pohvale za maskicu,lice je odmah osvezeno i hidrirano nakon ispiranja maske



Balzam za usne sa mirisom i ukusom jagode me je takodje odusevio!
Pre svega,predivan miris jagode.Zaista,mirise kao prave jagode.Tekstura je kremasta,nije teska na usnama.Balzam nije lepljiv,kremast je i lagan na usnama.Odlican je za letnje dane.Usnama daje blagu,rozikastu,zdravu boju i nakon par nanosenja ih dubinski hidrira.



Balzam se nalazi u kutijici,tako da se mora aplicirati ili prsticima,ili nekom cetkicom,zbog cega ga koristim pretezno u kuci,jer nije previse higijenski da ga nanosite prsticima kada niste u kuci tj. Kada vam ruke nisu ciste.Na slici vidite kako izgleda sam balzam,i posledicu mog nokta :D.Obavezno ga nosim na more jer je veoma lagan na usnama i ne oseca se,daje divnu boju usnama,ima divan miris i jos hidrira odlicno.Sve pohvale,zaista simpatican i hidratantan balzam :).

Cena: 70din



Kontakt May Way tima

Br: +381(64)3830 355 ; +381(64)3830 356
Gmail: mywzyzr@gmail.com
Facebook: Prirodna kozmetika My Way
Instagram: @myway.rs 
Facebook stranica My Way tima



Drage moje,hvala vam na citanju! <3
Nadam se da ste uzivale u recenziji ovih fantasticnih My Way Proizvoda :)

  • Share:

You Might Also Like

6 коментара

  1. Super recenyija draga!
    http://janead.blogspot.rs/2017/07/kako-ja-pisem-post.html

    ОдговориИзбриши
  2. I'm a new follower, can you follow mine?thanks <3
    https://amoriemeraviglie.blogspot.it/

    ОдговориИзбриши
  3. Super post! Ova maska za lice se čini jako dobro i kvalitetno,odlična recenzija!
    Imaš moj follow,nadam se da uzvraćaš!
    Novi post je na blogu: https://katysblogblogger.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши