Hello Autumn + par obavestenja

By Saranella - септембар 29, 2017



Drage moje, znam nije me bilo. 
Razlog tome pre svega je to sto nisam imala pristup telefonu zbog pocetka skole, te mi je telefon bio i na popravci drugi put zbog iste stvari, te nisam mogla da vam objavljujem postove. U danasnjem postu cemo malo caskati o ovom jesenjskom periodu te cu vam takodje ispisati i par obavestenja vezana za blog i slicno. Uz topli caj od nane koji je eto, u duhu jeseni - pocnimo

Sve slike su preuzete sa interneta, dok sam prcu uredila licno
Iako se jos uvek ne moze prinetiti lisce jesenjih boja po ulicama i dvoristima - jesen je tu. Leto je zvanicno proslo, dolazi nam hladnije vreme i ususkane veceri uz tople cajeve i zanimljive filmove, ili pak knjige za ljubitelje istih. Dolazi vreme toplih dzempera i cizmica, salova i kapica, no imamo jos vremena do totalnog ususkavanja za zimu.


Mozda cu vas ovom stavkom razocarati ali za sada mislim da nece biti nikakvom posta vezano za predstojeci praznik 'Halloween' iliti. Nemam nikakvu ideju s' obzirom da se taj praznik kod nas ne slavi kao npr u Americi. Po ulicama je to pretezno normalno vece, tako da mi trenutno na pamet ne pada nikakva ideja za post vezan za ovu temu.


Zelim da vam porucim da se potrudite da ova jesen bude jos bolja, da ostvarite zacrtane ciljeve i da se jos vise penjete ka vratima svojih snova. Da razmislite o odlukama koje donosite, da ucinite neke stvari zbog kojih cete biti ponosni i jednostavno ucinute da vama ova jesen bude jos bolja.
Planiram da vam uskoro pisem jos jedan ili dva posta vezana za jesen, mozda cak i vise tako da, stay tuned!


Obavestenja

1) Zasto me nije bilo?                                           Kak sto sam na pocetku posta naglasila, nisam mogla da koristim telefon zbog skole, jer se fokusiram na nju, a vec neko vreme mi je pokvaren mikrofon na telefonu po drugi put tako da sam morala da ga nosim u servis i nije bilo nacina da pisem post.

2) Vazne slike za blog su izbrisane?                 U toku popravke, radnici u servisu su morali da mi restartuju telefon, tj da ga vrate na fabricko podesavanje, dakle da izbrisu apsolutno sve iz njega. U telefonu sam imala mnostvo slika, izmedju ostalog i slike sa letovanja u Hrvatskoj, slike sa saradnju o kojoj treba da vam pisem, slike za makeup i nail tutorijal te za mnostvo recenzija. Sve slike su izbrisane, pokusacu da ih vratim sa laptopa mada ne verujem jer ih na laptopu ima milijardu. U postu o saradnji cu vam ispricati jos nesto :)

3) Poboljsanje slika za blog?                              Takodje, kao sto i uvek radim, pokusacu jos vise da se trudim kako bi slike za blog bile sto vise kvalitetnije. Znate da se ja i oko obicne teme za post raspisem (kao i ovaj post), no nadam se da vam to ne smeta. Planiram razne teme za postove, svaki u svoje vreme, fokusiram se na skolu i na dobre prve ocene i ispitivanja, te sada na blog gledam kao na vreme koje mi treba da se osamim i dodam jos jedan delic u ogromnoj slagalici koji me vodi do jos veceg uspeha. Nadam se da cete to razumeti, jer zelim da na blog gledam ne kao na obavezu vec kao na hobi koji me ispunjava :)


Hvala vam na citanju,nadam se da vam se dopao post i slike koje sam ubacila,  do sledeceg posta :) 

  • Share:

You Might Also Like

4 коментара

  1. Nadam se da ćeš uskoro biti aktivnija i da će sve biti u redu po pitanju toga.
    Post je divan kao i slike!♥

    Bella Place.

    ОдговориИзбриши
  2. Mnogo mi sse dopada post. Slike su zaista predivne. Što se tiče obavještenja, nadam se da si dobro startovala u školi i također se radujem novim postovima ❤️❤️❤️

    I follow you: Visit and follow ----> Marija's blog

    ОдговориИзбриши